otsikkokuva
Etusivu
Esittely
Hevoset
Kasvatus
E-mail

Kasvatustoiminta

Yorcaan syntyy vain varmoja varsoja. Se tarkoittaa, että jokainen varsa voi joko jäädä meille tai sille on jo rakastava koti tiedossa viimeistään syntymähetkellä. Kasvattit nimetään tapaan Nimi RR. Tilausvarsoja saa ehdottomasti kysellä mailitse. (neovisual@veritiara.org)


Ehdot kasvattien myymiselle ja orien lainaamiselle

Jos haluat käyttää jotain Yorcan oreista jalostukseen omalle tammallesi, ota yhteyttä ylläpitäjään mailitse. Suurin osa oreista on ulkopuolisten tammojen käytössä. Kerro jotain varsan tulevaisuudensuunnitelmista: lupauksesi ovat yksilölliset jalostusehtomme. Yorca asettaa kuitenkin kaksi ehtoa, joita on noudatettava aina:

1. Varsan sivut tulee ilmoittaa mailitse viimeistään kahden viikon kuluttua astutuksesta. Jos varsa vaihtaa osoitetta, olisi kohteliasta linkittää uusi osoite vanhoille sivuille tai ilmoittaa se meille mailitse.
2. Varsan sivut tulisi olla ns. julkaisukunnossa alusta asti. Tämä tarkoittaa, että ei lorem ipsum -hässäköitä, vaan edes lyhyt luonne ja valokuva perustietojen ja suvun lisäksi.

Yorcasta myydään myös kasvatteja tallin ulkopuolelle. Tilausvarsojakin saa kysymällä. Kasvatamme itse vain suomenpuoliverisiä, mutta muuhunkin järkevään jalostukseen hevosiamme voi tapauskohtaisesti käyttää. Annamme tammoja liisaukseen vain poikkeustapauksessa. Kaikkien kasvattiemme ostoehdot ovat yksilölliset; katsomme ostajan tarjouksessaan tekemät lupaukset ehdoiksi. Lisäksi noudatamme aina näitä ehtoja:

1. Varsan nimi on muotoa Nimi RR.
2. Varsan sivut tulee ilmoittaa meille mailitse viimeistään kahden viikon kuluttua. Osoitteenmuutoksesta on ilmoitettava mailitse tai linkitettävä uusi osoite vanhoille sivuille.
3. Varsan sivut tulee olla ns. julkaisukunnossa alusta asti. Niiltä on siis löydyttävä perustietojen ja suvun lisäksi vähintään kaksi seuraavista: kuva, luonne, päiväkirjateksti, valmennus.
4. Sivuja ei saa poistaa netistä. Kuoleman jälkeenkin tulee olla olemassa jonkinlainen muistosivu.
5. (Vain Yorcaa sitova ehto ostajan turvaksi.) Me emme ota kasvattia takaisin, elleivät sivut katoa netistä kokonaan. Jos hevonen on jalostuksellisesti merkittävä meille eikä lupauksia ole pidetty, omistajan mailiin saattaa tulla kysely. Siihenkin voi vastata, että haluaa edelleen pitää hevosen itsellään, jolloin Yorcan tallilla ei ole edelleenkään mitään oikeutta hevoseen. Se on kokonaan ostajan oma, ei vuokralla.


Kasvatit

ori Hey-Ho Hollywood RR s. 17.11.-11 i. Hollywood Life xx e. Mexican Memory om. Yorca
ori Hey-Ho Jack RR s. 10.03.-12 i. Green Sparrow e. Hey-Ho Pirates om. Yorca
tamma Mayan Reason RR s. 11.04.-12 i. Red Reason e. Maya Queen om. Yorca
ori Southern Sombrero RR s. 08.08.-13 i. Tiger Trouble e. Southern Show om. YogiUlkoasun copyright misery. 2011 / otsikon kuvat Benny De Ruiter Stables
Kenttäkuva: www.tiiangalleria.net/vapaasti.html
Este- ja yleiskuvat: Suvi Laukkanen Tämä on virtuaalitalli