Virtuaalitalli Zurück

Zurück on virtuaalitalli, joka on perustettu vuonna 2008. Silloin tallilla järjestettiin ahkerasti kilpailuita ja se toimi kotina estepainotteisille hannoverinhevosille. Sittemmin talliin on muuttanut muunrotuisiakin hevosia, aluksi pääasiassa saksalaisia hevosrotuja edustavia yksilöitä. Nykyään meillä asuu kuitenkin kaikenlaisia hevosia pikkuruisesta Rihanna-nimisestä shetlanninponista aina sen jättimäiseen tarhakaveriin, Pepsu-shirenhevoseen asti. Myös tallin alkuperäinen rotu, hannover, on yhä menossa mukana.

Lisää Zurückin historiasta ja nykyisestä tilasta voi halutessaan lukea about us -sivulta. Hevosiin pääsee tutustumaan horses-sivulta. Yhteyden tallin ylläpitäjään saa tarvittaessa mailitse.


  Lyhyesti tallista

Zurückin puitteet ovat vielä vuosienkin käytön jälkeen hyvässä kunnossa ja talli on toimiva, vaikka osa ratkaisuista alkaakin olla hieman vanhanaikaisia. Hevoset asuvat kahdessa isossa tallissa, ja nelikarsinainen pikkutalli toimii tätä nykyä ainoastaan varastona vähäisen hevosmäärän vuoksi. Vanhempi tallirakennus on kivinen ja paksuseinäinen, mutta lakiuudistusten myötä sen katto on korotettu ja tunnelma sisällä on hengittävä ja ilmava. Uudempi tallirakennus on valkoiseksi rapattu ja sen ennen punaiset puuosat on maalattu vihreiksi.

Tallirakennusten pohjoispuolella on pieni parkkipaikka. Tien toisella puolella on isompi asvaltoitu alue, jota käytetään parkkipaikkana kilpailujen aikana. Tallin eteläpuolella on isäntäväen talo ja toinen kenttä. Itäpuolella on isompi kenttä ja maneesi, ja länsipuolelle on sijoiteltu tilavia hakoja. Omia laitumia Zurückilla ei enää ole, sillä ne vaihdettiin metsiin vuonna 2015.

Zurückin tilat on tarkoitettu omien hevosten elelyyn ja ratsukilpailuiden järjestämiseen. Meillä ei ole yksityistoimintaa, mutta kisojen aikaan kauemmin alueella viihtyvät vieraat voivat mielihyvin vuokrata hevosilleen karsinoita lyhyiksi ajoiksi. Kirjoittaessasi tästä hevosesi päiväkirjaan sinun ei tarvitse ottaa meihin yhteyttä ensin.


  Zurück on remontissa

Virtuaalitallilla suoritettava remontti tarkoittaa sitä, että talli siirtyy hiljalleen vanhasta osoitteesta uuteen. Myös tekstejä kirjoitetaan uudelleen ja hevossivuja päivitetään. Remontin vuoksi kaikki tallin linkit eivät vielä toimi. Sivuston käyttäjiltä toivotaan kärsivällisyyttä.

Huomaa myös ylläpitäjän muuttunut sähköpostiosoite. Uusi sähköpostiosoite päivitetään kaikkien hevosten sivuille mahdollisimman pian. Vanhaan osoitteeseen lähetetyt postit eivät enää tule valitettavasti perille.


  Yhteydenotot

Ylläpitäjään kannattaa ottaa yhteyttä joko mailitse tai Keskusta-foorumilla.

- Oresama, oresamankisat@gmail.com

ulkosun ja kuvan © Eveliina K 2007   kuvien & tekstien © Oresama, ellei toisin mainita.   Tämä on virtuaalihevonen.