Erkinheimot

Tervetuloa Erkinheimon talliin!

Erkinheimot on varhaisia aamuja kahvikupillisen ja hevosten parissa. Erkinheimot on kilpailuiden järjestelemisen ja kisamatkojen hulinaa, sekä ankaraa valmentautumista niitä varten. Erkinheimot on leppoisia kesäpäiviä laitumella yhtä hyvin kuin pakkasenpuraisemien sormien lämmittelemistä taukotuvassa hevosten valokuva-albumia selaillen. Erkinheimot ovat Joonas ja Katariina, heidän aikuiset poikansa Juhani, Kaj ja Reima, lapsenlapsensa Leena, Maija, Ella ja Elina, sekä koko perheen hevoset.

Erkinheimon tallissa ei pyritä liikaan realistisuuteen. Vaikka hevosten värit ja muut geneettiset ominaisuudet periytyvätkin suurimmaksi osaksi realistisesti, on esimerkiksi ikääntyminen hevoskohtaista. Hevoset pystyvät olemaan useammassa paikassa samaan aikaan, koska niiden epätasainen ikääntyminen mahdollistaa tämän. Epärealistisuudesta huolimatta Erkinheimoissakin tarinoidaan hevosten päiväkirjojen muodossa. Ylläpitäjän mielestä tarinat tekevät virtuaalihevosen, ja jokainen Erkinheimon ratsu pääseekin osallistumaan tarinointiin.

Erkinheimon toiminta

Virtuaalitalli Erkinheimoissa toiminta painottuu päiväkirjatarinoinnin ohella kasvatukseen ja kilpailemiseen. Meillä järjestetään paljon kilpailuita, ja hevosemme kilpailevat aktiivisesti muilla talleilla. Jokainen hevonen pyrkii ja pääsee myös laatuarvosteluihin.

Kasvatuksen suhteen tavoitteet ovat korkealla. Toiminta on hevosmäärissä tarkasteltuna pientä, mutta sitäkin määrätietoisempaa. Suurin osa varsoistamme jää kotiin, koska niillä on tärkeä merkitys jalostustyössämme. Myyntivarsoja emme juuri koskaan kaupittele itse, vaan ne löytävät uudet kodit yleensä Alegren kautta. Meiltä kuitenkin saa tilausvarsoja, ja etenkin orejamme saa pyytää jalostuslainaan.

Tervetuloa!
- Oresama (VRL-02753)

virtuaalitalli / a sim-game stable

Ulkoasu © Hapero
Tausta © Designed by Freepik
Kuvat Cherie & 2 , CC BY-NC 2.0, Narien vapaat
Kaikki muu ellei toisin mainita © Oresama